3 of us...

3 of us...
Hubby, Baby Kauthar n Me.. :-)

Tuesday, March 1, 2011

Slide Ceramah Etika Dalam Perkhidmatan Awam

Salam to all readers..

Buat pertama kalinya saya cuba utk sediakan link berikut agar sesiapa yg inginkan perkongsian ilmu mengenai tajuk di atas, bolehlah download melalui link berikut.. :

Untuk makluman semua juga, slide ini ada saya nyatakan sumber rujukan di page yg terakhir (penting nih!) dan saya sangat2 berterima kasih kpd yg sudi berkongsi mengenainya dan terima kasih juga kpd yg telah menguploadkan tajuk berkaitan di internet dan ia akhirnya menjadi sumber rujukan saya juga.. :-) . Semoga ia menjadi saham akhirat utk kita semua...insyaAllah..amin.. 


Alhamdulillah saya telah dijemput memberi ceramah mengenainya oleh Pej SUK Trg semasa Kursus Induksi Modul Umum Bil. 1/2011 untuk Kumpulan II di Peladang Agro Resort, Setiu, Terengganu pada 8 Februari 2011. InsyaAllah, pada 15 Mac ini saya akan kembali memberi ceramah bg topik yg sama di Bukit Kluang Beach Resort, Besut, Terengganu bagi kursus yg sama juga, Bil. 2/2011 pula..


Semoga maklumat yg terdapat dalam slide saya ini dapat membantu menambahkan ilmu pengetahuan kita (selain sbg nota exam masa induksi, etc..hehehehe) dan yg penting juga moga ia dapat membawa kita ke arah penghayatan terhadap etika bagi seseorang penjawat awam dalam perkhidmatan..insyaAllah..amin ya rabbal'alamin..

2 comments:

  1. gud job dear =) dapat kongsi idea ngan kengkawan..

    ReplyDelete
  2. tenkiu so much dear..i'll update info terkini ttg slide ni dlm masa sehari dua ni, insyaAllah..info baru dapat masa prog outreach dgn JPA 6 mac baru ni.. :-)

    ReplyDelete